Ved dødsfald

Her på siden finder du en række praktiske informationer vedrørende dødsfald.

Min sidste vilje

Med MitID kan du logge på Min sidste vilje og tilkendegive dine ønsker for din afsked. På den måde kan du sikre, at dine ønsker opbevares centralt og er kendt i tilfælde af dødsfald.

Du kan tilpasse dine ønsker løbende, og du kan få vejledning i forbindelse med de praktiske forhold, du tager stilling til undervejs. Har du udfyldt Min sidste vilje, så er dine pårørende ikke i tvivl om, hvilke ønsker du har for din afsked.

Læs mere

 

Når nogen dør

Hæftet Når nogen dør udgives hvert år af Danske Bedemænd. Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, der opstår i forbindelse med et dødsfald.

Du har mulighed for at downloade Når nogen dør som pdf-fil, og du kan få hæftet sendt med posten.

 

Læs mere

 

Elysium begravelsesopsparing

Elysium Begravelsesopsparing giver alle over 18 år mulighed for at oprette en opsparing målrettet deres begravelse og dermed sikre, at der er økonomiske midler til deres begravelse eller bisættelse.

De opsparede penge kan bruges til alle omkostninger ved din begravelse eller bisættelse, herunder også mindesammenkomst, vedligehold af gravstedet mv.

 

Læs mere

 

Børnebog om døden

Døden kan være svær at tale med de mindste om. Med børnebogen Hvor går man hen, når man går bort? kan du gennem fælles læsning eller højtlæsning sætte ord på det at miste en, der står dig nær.

Bogen laves også som malebog, hvor de mindste kan farvelægge bogens tegninger eller tegne deres egen tegning til den afdøde.

 

 

Læs mere